Skip to main content

ONZE VACATURES

VACATURES

Key2Finance is een succesvol administratiekantoor en een open organisatie waarbij iedereen de kans krijgt zich voortdurend te ontwikkelen. Dat doen we niet alleen voor onze cliënten maar ook omdat we kiezen voor een inspirerende werkomgeving. Gedrevenheid, goede samenwerking en korte communicatielijnen is binnen onze organisatie vanzelfsprekend. Wij werken met een enthousiast team met een brede kennis en ruime praktijk ervaring.

ASSISTENT ACCOUNTANT

Functiebeschrijving

Je onderhoudt zelfstandig contact met cliënten die in diverse branches van het midden- en kleinbedrijf opereren. Je adviseert en ondersteunt hen op financieel en fiscaal vlak. Daarbij hoort uiteraard het opstellen van jaarrekeningen (inclusief eventueel administratieve dienstverlening), het uitvoeren van analyses en het opstellen van de diverse belastingaangiften.

Functie-eisen

Wij zoeken een afgestudeerde HBO-er Economie, Accountancy en/of Belastingrecht. Enkele jaren relevante werkervaring is een pré. De functie brengt met zich mee dat flexibiliteit (“snel kunnen schakelen”) en zelfstandigheid jouw basiseigenschappen zijn. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen zowel intern als extern. Het werken in een klein professioneel team vind je leuk. Wij verwachten vanzelfsprekend jouw bereidheid en drive om je verder in het vak te willen ontwikkelen.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en dito doorgroeimogelijkheden. Relevante vervolgopleidingen zullen door ons gestimuleerd en gefaciliteerd worden. Een goede harmonie tussen werk en privé staat bij ons voorop en ruimte om je te kunnen ontplooien in de richting die je wilt.

Ben je geïnteresseerd ? mail dan je CV naar j.doorman@k2f.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 036-5477700 (Jaap Doorman).

SOLLICITEER NU

SOLLICITATIE FORMULIER

  Ik solliciteer voor de functie:

  Upload je CV (max 2mb; pdf/doc)*

  ONZE DIENSTEN

  CONTACT

  Key2Finance B.V.
  Transistorstraat 151
  1322 CN Almere
  036-5477700
  info@key2finance.nl
  .
  .