Skip to main content

DIT ZIJN WIJ

DIT ZIJN WIJ

Key2Finance gelooft in een persoonlijke benadering: sterke relaties met onze cliënten en op maat gemaakte oplossingen. Onze adviseurs staan naast onze klanten, met een dusdanig pragmatische aanpak waardoor de ondernemer zich op zijn of haar activiteiten kan richten.

Key2Finance staat dicht bij de klant. Naast alle benodigde rapportages is meedenken en begeleiden essentieel voor uw organisatie. Door onze expertise en uitgebreide jarenlange ervaring zijn wij dan ook zeer goed in staat u te adviseren m.b.t. diverse verbeteringen binnen uw bedrijf.

PARTNER IN ONDERNEMEN

Key2Finance ondersteunt ondernemers op diverse terreinen. Naast administratieve dienstverlening geven wij ook adviezen en ondersteuning op bedrijfseconomisch, fiscaal en organisatorisch terrein. Key2Finance is uw partner als het gaat om het streven naar continue resultaatverbetering. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een gedegen kennis van zaken en een ongecompliceerde maar doelgerichte aanpak.

Wij hanteren korte communicatielijnen en zorgen voor een vast aanspreekpunt die snel en alert reageert maar ook als klankbord op kan treden. Daarom is het belangrijk dat de juiste contactpersoon aan de cliënt wordt gekoppeld waardoor de onderlinge relatie zowel professioneel als persoonlijk, prettig en soepel verloopt. Wij werken zoveel mogelijk oplossingsgericht zonder uiteraard de wettelijke regelgeving en verplichtingen uit het oog te verliezen.

Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende organisaties in het midden- en kleinbedrijf en in een grote diversiteit van markten. We hanteren zeer bewust een pro-actieve benadering waarbij openheid en integriteit voor ons heel belangrijk zijn.

Key2Finance werkt samen met Kok & Partners belastingadviseurs te Utrecht en is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

ONZE DIENSTEN

CONTACT

Key2Finance B.V.
Transistorstraat 151
1322 CN Almere
036-5477700
info@key2finance.nl
.
.