Skip to main content

ADMINISTRATIEVE DIENSTEN

Een goede financiële administratie is voor elk bedrijf van groot belang om inzicht te krijgen in de financiële situatie van het bedrijf, maar ook ten behoeve van een correcte aangifte van de diverse belastingen.

Wij kunnen verschillende diensten voor u verzorgen op het gebied van uw financiële administratie:

  • controle op de door uzelf verzorgde administratie
  • het wegwerken van achterstanden in de boekhouding
  • het verzorgen van de administratie, bijvoorbeeld ten behoeve de aangiftes omzetbelasting
  • het opstellen van periodieke overzichten per periode (maand/ kwartaal)
  • een vertaalslag maken van periodiek financieel verslag naar het gevoerde of te voeren beleid
  • liquiditeitsberekeningen

Voor het verwerken van de administratie maken wij gebruik van het webbased programma Twinfield. Alle mogelijke administratieve functies zijn met Twinfield mogelijk. Behalve het invoeren van in- en verkoopfacturen en de bankafschriften, kunt u er ook voor kiezen om bankmutaties te importeren vanuit uw online bankierprogramma, gebruik maken van kostenplaatsen en/of een projectadministratie voeren.

Het voordeel van een webbased boekhoudprogramma is dat u er voor kunt kiezen om zelf de administratie in te (laten) voeren waarna wij deze voor u controleren en vervolgens de aangifte omzetbelasting verzorgen. In geval van drukte of onderbezetting kunnen wij uiteraard ook moeiteloos de administratie (tijdelijk) van u overnemen.

Tevens worden uw jaarrekeningen en belastingaangiftes online gearchiveerd zodat deze op elk moment voor u eenvoudig zijn op te halen vanaf uw persoonlijke, uiteraard goed beveiligde, gedeelte op onze website.

ONZE DIENSTEN

CONTACT

Key2Finance B.V.
Transistorstraat 151
1322 CN Almere
036-5477700
info@key2finance.nl
.
.