Relaties

Onderstaand treft u enkele van onze relaties, in willekeurige volgorde. Wanneer u meer informatie van deze ondernemingen wilt zien, dubbelklik dan op het logo.

Professioneel ingenieursbureau

TKT Projects & Engineering is een professioneel ingenieursbureau met jarenlange expertise op het gebied van bouwconcepten & -constructies, bouwtechniek, geotechniek, bouwkosten en bouwmanagement.

Systeem Integrator voor de zorg sector

Curatec is een system integrator voor verschillende aspecten van de informate en communicatie technologie binnen de zorg, waarbij het zorgproces en de vraag van de klant centraal staat.

Particulier en zakelijk vastgoed

Avenue Makelaars biedt vakmanschap en veelzijdige ervaring bij de koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning of bedrijfspand.

Active Image

De Business Opportunity School biedt u de helpende hand om het beste uit uzelf en uw medewerkers te halen door middel van consultancy, opleiding en een Digitale Leer Omgeving.

Diverse antislip oplossingen

SlipSafe Products werkt met haar opdrachtgevers aan het optimaliseren van de veiligheid van woon- en werkomgeving. Dit doen zij door het aanbieden van diverse antislip oplossingen voor iedere gewenste vloeroppervlakte, om zo onnodige valpartijen te voorkomen.

Toonaangevend in Spel en Evenement

Bent u op zoek naar een verrassende aanpak van uw training, zoekt u een bijzondere invulling van uw feest of bedijfsuitje of heeft u als evenementen-organisator behoefte aan een bureau met stijl en durf ?

Bedrijfsevenementen en Incentives

Balance Business Events adviseert over de muzikale invulling van uw evenement, boekt de gewenste artiesten of neemt de totale organisatie op zich. Balance Business Events staat voor kwalitatief goede evenementen en incentives, luistert met aandacht naar uw wensen en werkt vol enthousiasme aan uw project.ACM Fleetforce is een dienstverlener binnen de automotive branche. Al ruim 10 jaar onderscheidt zij zich als een onafhankelijke partij die zich bezighoudt met operationele diensten op het gebied van poolbeheer. Denk daarbij aan, poolbeheer, transport, onderhoud en inbouw, schadeherstel, opslag en remarketing.WDM Autoverhuur verhuurt personenbussen, bestelwagens en vrachtwagens voor alle mogelijke doeleinden. Zowel zakelijk als particulier, voor verhuizingen, vakanties, rolstoervervoer, noem maar op.
Active Image

Healthcare RM has been delivering successful occupational health and case management solutions to major employers for more than ten years.  As originators of the integrated healthcare model, we are at the forefront of occupational and personal health risk in the UK.

DutchBridge is een modern en flexibel webdesign bureau waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het bedrijf is bedreven in het ontwikkelen van unieke webdesign concepten. Een langdurige relatie met goede nazorg is voor DutchBridge even belangrijk als het beoogde resultaat!